Om os

Butikken er beliggende i Tofte, ca. 2 km udenfor Bogense by og drives af Christina Kruse. 

Vi har tøj til unge kvinder og damer i alle aldre og størrelser.

En stor tøjbutik med et kæmpe udvalg af lækkert dametøj i alt fra str. 36 til str. 58.

Toftegårdens Dametøj bliver til..

Toftegårdens Dametøj åbner dørene første gang d.5.oktober 2000. Irma Kruse starter butikken op da hun mangler et sted at finde tøj i større størrelser til piger/damer i alle aldre og former til fornuftige priser, samt en god kvalitet. 
Det viste sig at være en god ide, og butikken voksede sig stille og roligt større. I juni 2004 blev Christina Kruse en del af butikken og har siden været ansat der, ved sin svigermor.

Butikken udvider


I 2006 er butikken vokset så meget at Irma beslutter at butikken skal være større således at tøjet får mere plads. I marts 2006 kan dørene slåes op, til den nye og større butik og med et helt nyt indgangsparti. 

Ejerskifte på Toftegårdens Dametøj

D.1.januar 2020 skifter Toftegårdens Dametøj ejer fra Irma Kruse til Christina Kruse. Og derved forbliver hele Toftegården i 'familien', da Christina Kruse overtager butikken efter hendes svigermor. Og Christinas mand, Thomas Kruse (ejer af Toftegårdens Automobiler) overtog værkstedet og bilforhandling fra hans far, Per Kruse, i 2015.

Toftegården har nu gennemgå hele to generation skifte. En fuldendt oplevelse for både kvinder og mænd; kvinderne kan finde deres ønsketøj og mændene kan finde deres drømmebil.

 

Toftegårdens Dametøj eller automobiler TGA

Feb. 2022

Tank din elbil imens du handler

NU kan du få strøm på din elbil, imens du handler hos Toftegårdens Dametøj eller Toftegårdens Automobiler.  Vi vil gerne gøre det nemt for dig, der har valgt en miljøvenlig løsning.

Vi har mange kunder, der køre langt for at besøge vores buik, derfor vil vi gerne gøre det nemt for jer, der har købt elbil, at tanke op imens i kigger på tøj eller biler hos os.