Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Levering

Ordren sendes fra Toftegårdens Dametøj indefor 1-2 hverdage, efter at du har afgivet den. Der kan forekomme længere leveringstid end de 2 dage, hvis varen ikke er på lager, dette vil du naturligvis få besked om hurtigst muligt via e-mail eller sms. Giv gerne besked hvis ordren haster, så forsøger vi naturligvis at løse opgaven hurtigst muligt eller siger til, hvis det er umuligt at nå, så du har mulighed for at annullere ordren.  

Fragt er gratis ved køb over 500,-kr, ellers er portoen på 60 kr, det kommer an på vægten af pakken.

Skulle du mod forventning ikke modtage dine varer indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte os på 64813009 mandag til fredag mellem kl.10-17.

Toftegårdens Dametøj levere gerne til udlandet, men da må der forventes en længere leveringstid, samt en højere porto pga de øgede forsendelsesomkostninger.

I ferier og helligedage må også påregnes ekstra leveringstid.

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Betaling

Vi tager alle betalingskort i webshoppen.

Du kan også vælge at betale via kontooverførsel til:

Regnr: 6860 kontonr: 1198465 Nordfyns Bank,

anfør da i besked til modtagerfeltet: navn og ordrenr. 

Varen(-e) sendes så snart betalingen er modtaget.

Alle priserne er i DKK og inkl. moms.

 

Returret og ombytning

Skulle du mod forventning fortryde dit køb hos os, skal du give besked om det inden for 14 dage efter du har modtaget varen, og sende den retur, så vi har den indenfor 14 dage herefter. Varen skal returneres i samme stand som du modtog den. Du må naturligvis gerne prøve tøjet for at se om det passer, men mærket må ikke være klippet af, da det vil blive betragtet som om den har været taget i brug ( og der derved sker en værdiforringelse).

 

Fragtudgifter ved at sende retur er for købers egen regning, ved alle vare der sendes retur. Købssummen vil blive indsat på din konto inden for 7 dage, derfor skal du huske at vedlægge oplysninger om at du ønsker at få pengene retur eller bytte til noget andet (og hvad), samt dit navn, fakturanummer og kontonummer. 

 

Reklamation

Der er 2 års reklamationsret for fejl, jævnfør dansk lovgivning på området.

Alle varer bliver kontrolleret inden de bliver pakket og sendt, men skulle der være sket en fejl, bedes du kontakte Toftegårdens Dametøj hurtigst muligt på e-mail: christina@tgabiler.dk.

 

Personlig Data/Fortrolighedspolitik

Dine personlige data, som adresse, email, tlf.nr., ordrenr. og varekøb, vil kun blive brugt til at gennemføre bestillinger i webshoppen og almindelig håndtering af ordre. Dine data vil aldrig blive solgt til 3. part. Du kan til enhver tid få slettet de oplysninger vi har om dig, ved at kontakte Toftegårdens Dametøj på e-mail: christina@tgabiler.dk